Educatieve boeken en methodes

Naast het online oefenen heeft Junior Einstein een uitgebreide collectie educatieve materialen voor kinderen op de basisschool. Veel scholen zetten onze werkboeken en ondersteunende materialen al in voor hun onderwijspraktijk.
We hebben daarom speciaal voor scholen een webshop ingericht. Hier vind je onze methodes. Deze bestaan uit sets met werkboeken die je kunt bestellen tegen een aantrekkelijk tarief. Daarnaast vind je er ook al onze losse uitgaven voor de meest uiteenlopende onderwerpen.

Junior Einstein methodes

Werkwoordspelling
Taal

Werkwoordspelling

Complete methode voor leerjaar 3 tot en met 6. Per leerjaar zijn er drie werkboeken die in voordelige sets van 5 stuks worden aangeboden.

Meer informatie
Hoogwaardige schrijfmethode
Schrijfbaas Blokletters

Hoogwaardige schrijfmethode

Ontspannen naar een leesbaar handschrift. Deze methode is geschikt vanaf leerjaar 1 en bestaat uit twee of drie werkboeken per leerjaar, die in voordelige sets van 5 worden aangeboden.

Meer informatie

Losse uitgaven

Behalve de methodes heeft Junior Einstein ook een uitgebreid assortiment losse uitgaven. Je vindt er een brede collectie van werkboeken, ondersteunende materialen en posters voor de meest uiteenlopende onderwerpen.


Naar de webshop arrow-white