Online leer- en oefenplatform

Laat je leerlingen via de weektaak zelfstandig oefenen op hun eigen niveau. Kijk live mee naar hun voortgang en krijg automatisch de resultaten van de verwerkingssoftware. Dit complete platform bespaart je echt veel werk.


Vraag een gratis proeflicentie aan arrow-white

Enorm aanbod aan opgaven voor elk niveau

Junior Einstein heeft een ruim aanbod. Van heel makkelijke vragen voor de kleuters tot extreem ingewikkelde vraagstukken voor leerjaar 6 — en alles daartussenin. Allemaal ingedeeld in duidelijke categorieën en moeilijkheidsgraad per leerjaar. Zo kun je voor ieder kind een passend aanbod maken.

Zelfstandig werken aan de individuele leerdoelen

Onze websites bieden een helder, gestructureerd aanbod aan oefeningen, onderverdeeld in thema’s en subthema’s. Omdat de leerkracht zelf eenvoudig per thema of onderwerp oefeningen kan selecteren, kunnen bestaande methodes naadloos gevolgd worden. Daarnaast is er alle ruimte voor de leerkracht om af te wijken van de methode en een eigen individuele leerweg samen te stellen.

 • Snel en gemakkelijk weektaken op maat klaarzetten voor alle leerlingen.
  Snel en gemakkelijk weektaken op maat klaarzetten voor alle leerlingen.
 • LiveView: de voortgang van je klas in één overzicht.
  LiveView: de voortgang van je klas in één overzicht.
 • Door de uitgebreide rapportage krijg je snel inzicht in de resultaten.
  Door de uitgebreide rapportage krijg je snel inzicht in de resultaten.
 • Alle gegeven antwoorden worden opgeslagen en zijn terug te zien.
  Alle gegeven antwoorden worden opgeslagen en zijn terug te zien.
 • Alle gegeven antwoorden worden opgeslagen en zijn terug te zien.
  Alle gegeven antwoorden worden opgeslagen en zijn terug te zien.

Slimme tools voor leerkrachten: weektaakmodule, verwerkingssoftware en live meekijken met je leerlingen

In je leerkrachtaccount heb je veel handige functies tot je beschikking om Junior Einstein effectief in te zetten in jouw onderwijspraktijk. Zo kun je eenvoudig weektaken op maat klaarzetten voor al je leerlingen. Je kunt live meekijken hoe je klas presteert en daardoor snel bijsturen als dat nodig is. Alle gegeven antwoorden worden opgeslagen en zijn weer in te zien. Hierdoor kun je niet alleen zien hoeveel een leerling fout heeft, maar ook welke fouten hij maakt.

Junior Einstein is toolpartner van i-Learn

i-Learn staat voor digitaal leren op maat. Met i-Learn MyWay kunnen leerkrachten leertrajecten creëren over verschillende educatieve tools heen. Inloggen op het portaal kan met één enkele login. Verder voorziet i-Learn eveneens een uitgebreid ondersteuningsaanbod voor leerkrachten (Academy). Beide producten zijn gratis tot het einde van het schooljaar 2022-2023.

i-Learn is een initiatief van de Vlaamse overheid en wordt gerealiseerd door diverse organisaties, waaronder imec, KU Leuven en itec.