Serieus oefenen voor alle vakken van de basisschool

Met een lidmaatschap krijgt je kind onbeperkt toegang tot de beste online oefensite van Nederland. Dus toegang tot alle oefeningen van alle vakken en alle groepen.
1
Kies de looptijd
VOORDELIGE KEUZE
1 jaar
€ 6,25
Per kind per maand
6 maanden
€ 9,95
Per kind per maand
1 maand
€ 24,95
Per kind
2
Voor hoeveel kinderen wil je bestellen?
1 kind
2 kinderen
€ 1,25 korting
Per kind per maand
3 kinderen
€ 2,25 korting
Per kind per maand
3
Jouw bestelling
Junior Einstein online
1 kind x
12 maanden x 6,25
Totaal
75,00
Meer dan 250.000 gebruikers
300.338 oefenvragen
12.479 uitlegvideo's
4.141 werkbladen
7 ondersteunende materialen
830 uitlegartikelen
Oefen op computer, tablet of smartphone
Volg de voortgang met het gratis ouderaccount
Veilige aankoop
Beveiligd met de nieuwste SSL
technologie
Niet goed geld terug garantie
Tot 14 dagen na aankoop volledige
teruggave van uw aankoopbedrag
payment_method payment_method payment_method payment_method

Veelgestelde vragen over het lidmaatschap

Hoe werkt het lidmaatschap?

Het lidmaatschap van Junior Einstein loopt voor bepaalde tijd. Je schaft een oefenpakket aan voor een maand, een halfjaar of een jaar. Aan het einde van de looptijd kun je jouw oefenpakket verlengen. Mocht je dit niet doen, dan stopt het abonnement automatisch. 

Is er ook een proefperiode?

Uiteraard! Er is een proefperiode van 14 dagen, die meteen begint na het afsluiten van je lidmaatschap. Wanneer je binnen die 14 dagen aan ons doorgeeft, dat je niet door wil gaan met Junior Einstein, storten wij het aankoopbedrag terug.

Let op: als je meer dan 20 werkbladen downloadt, dan zie je af van de proefperiode. We zullen dan bij een opzegging je account niet meer annuleren. Je krijgt in dit geval dus niet je geld terug.

Mijn kind zit in het vierde leerjaar en is erg goed in wiskunde. Kan hij ook oefeningen van andere leerjaren maken?

Ja, met een lidmaatschap heb je toegang tot het volledige online aanbod van Junior Einstein. Dus alle oefeningen, voor alle vakken en alle leerjaren, maar ook alle werkbladen, video's en uitlegartikelen. Zo kan ieder kind op zijn eigen niveau leren en oefenen.

Op welke apparaten werkt Junior Einstein?

Het online oefenen van Junior Einstein werkt op iedere computer, tablet of smartphone die verbinding heeft met internet.

Kan mijn kind meteen oefenen?

Ja, er kan meteen geoefend worden. Meteen na de betaling kun je jouw accounts voor jouw kinderen aanmaken. Hier kunnen zij mee inloggen en meteen mee aan de slag gaan.

Hoeveel werkbladen kan ik downloaden?

Je kunt per licentie maximaal gemiddeld 5 bladen per dag downloaden. Je kunt op een dag tot maximaal 20 bladen download, maar je moet daarna dan wel weer minimaal 3 dagen wachten om nog meer bladen te kunnen downloaden. De werkbladen die je downloadt mogen alleen door je eigen kinderen gebruikt worden en mogen niet gedeeld worden met anderen. Je mag de bladen ook niet meerdere keren printen en b.v. gebruiken in een schoolklas.

Kan ik ook per maand betalen?

Om per maand te kunnen betalen, sluit je een maandabonnement af. Het is niet mogelijk om een (half) jaarabonnement maandelijks te betalen. 

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Als je binnen veertien dagen wilt opzeggen en je geld terug wilt ontvangen, kun je ons mailen op [email protected]. In alle andere gevallen zal het abonnement automatisch stopgezet worden aan het einde van de looptijd. 


Haal alles uit onze websites met een oefenpakket!

Kinderen kunnen:
 • onbeperkt oefenen op alle sites van Junior Einstein;
 • ongestoord opgaven maken, zonder reclame tussendoor;
 • alle bewaarde resultaten inzien;
 • veel video’s met heldere uitleg bekijken;
 • sterren, plaatjes en medailles verdienen;
 • uitgebreide rapporten bekijken;
 • oefenen in een heldere, overzichtelijke oefenomgeving.
De voordelen voor ouders:
 • gratis ouderaccount
 • inzicht in voortgang d.m.v. overzichtelijke rapportages
 • weektaken kunnen klaarzetten
 • gemotiveerde kinderen door leuke beloningen
 • oefeningen die naadloos aansluiten bij bestaande lesmethoden
 • indeling van de oefeningen volgens de eindtermen

 

Enorm aanbod aan opgaven voor elk niveau

Onze websites bevatten enorm veel vragen. Van heel makkelijke vragen voor de kleuters tot extreem ingewikkelde vraagstukken voor leerjaar 6 - en alles daartussenin. Allemaal ingedeeld in duidelijke categorieën en moeilijkheidsgraad per leerjaar. Zo kun je altijd op je eigen niveau oefenen en goede resultaten halen.

Verdien plaatjes en medailles voor jouw eigen prijzenkast!

Met iedere oefening die je maakt kun je een plaatje verdienen. Heb je een onderdeel bijna af dan win je misschien wel een medaille! Doe goed je best en voor je het weet heb je een prijzenkast vol. Zo wordt leren nog leuker!

Gericht oefenen op je eigen niveau met de weektaak

Het kan best lastig zijn om te kiezen wat je gaat oefenen, er zijn tenslotte enorm veel onderwerpen en opdrachten op onze sites. Daarom hebben we de weektaakmodule voor gemaakt. Met de weektaak kun je als ouder iedere week oefeningen klaar zetten, precies toegesneden op jouw niveau.

Het rapport: in één oogopslag zien hoe goed je hebt gepresteerd

Met een online oefenpakket worden al je resultaten opgeslagen. Je kunt zowel als kind en als ouder de resultaten terugzien in het rapport. Zo zie je eenvoudig wat de voortgang is: welke onderdelen je goed beheerst, maar ook waar je nog wat op moet oefenen. Zo oefen je niet alleen leuk, maar ook effectief!

Zie snel wat je goed of fout hebt gedaan

Al je resultaten worden opgeslagen. In het resultatenoverzicht kun je deze antwoorden terugzien. Zo kun je als kind en als ouder snel zien waar er problemen zijn en wat er precies fout gaat. Op deze manier weet je precies welke oefeningen of vragen nog lastig zijn en waar extra uitleg bij nodig is. 

Uitlegvideo's bij een fout antwoord

Heb je een fout antwoord gegeven? Geen nood! Veel oefeningen hebben een videouitleg bij iedere vraag. Daarin wordt duidelijk uitgelegd hoe je tot het goede antwoord komt. Zo kun je zien wat je fout hebt gedaan en hiervan leren voor de volgende vraag.

Werkbladen, uitlegkaarten en ander materiaal

Met een oefenpakket kun je niet alleen online oefeningen maken. Je krijgt ook toegang tot heel veel downloadbare bestanden in pdf-formaat. Werkbladen, schrijfbladen, letterkaarten, uitlegkaarten, je vindt ze allemaal bij ons. Met een betaald oefenpakket kun je maximaal 5 werkbladen per dag downloaden.

Veel video's met duidelijke uitleg helpen je op weg

Wat doe je op school als je niet weet hoe je verder moet met een opgave? Je vraagt je meester of juf om uitleg, waarna je weer verder kan werken. Op de websites van Junior Einstein zijn bij heel veel vragen video’s beschikbaar. Hierin legt een juf of meester uit hoe je de opgave kunt maken, net als op school.

Honderden artikelen over allerlei onderwerpen

Sommige onderwerpen zijn lastiger onder de knie te krijgen dan andere. Daarom hebben we honderden artikelen gemaakt met heel uitgebreide uitleg over onderwerpen waar veel vragen over zijn. Klokkijken, breuken, werkwoordspelling - om een paar belangrijke te noemen - zijn nu beschikbaar, maar op korte termijn komt er nog veel meer.

Audio-ondersteuning bij teksten, vragen en antwoordopties

Ter ondersteuning van kinderen die moeite hebben met lezen bieden wij audio-ondersteuning aan. De teksten, vragen en antwoordopties worden dan voorgelezen. Hierdoor wordt de website voor deze kinderen een stuk toegankelijker. De audio-ondersteuning staat standaard aan voor kleuters en leerjaar 1. Voor de hogere leerjaren kun je het per kind instellen. 

Junior Einstein is toolpartner van i-Learn

i-Learn staat voor digitaal leren op maat. Met i-Learn MyWay kunnen leerkrachten leertrajecten creëren over verschillende educatieve tools heen. Inloggen op het portaal kan met één enkele login. Verder voorziet i-Learn eveneens een uitgebreid ondersteuningsaanbod voor leerkrachten (Academy). Beide producten zijn gratis tot het einde van het schooljaar 2022-2023.

i-Learn is een initiatief van de Vlaamse overheid en wordt gerealiseerd door diverse organisaties, waaronder imec, KU Leuven en itec.


Meer informatie

Wat is het verschil met gratis oefenen?

Met oefenpakket vs Gratis oefenen
 
Onbeperkt oefenen
 
 
Je resultaten worden bewaard
 
  Toegang tot vragen per onderwerp  
 
Wiskunde

Enkele vragen per dag

 
Engels
 
 
Wereldoriëntatie
 
 
Kleuters Enkele vragen per dag
 
Eindtermen
 
 
Nederlands - Taal

Enkele vragen per dag

 
Nederlands - Spelling

Enkele vragen per dag

 
Mens en Maatschappij
 
  Motivatie  
 
Sterren verdienen
 
 
Plaatjes sparen
 
 
Medailles winnen
 
  Uitleg, ondersteunende materialen en werkbladen  
 
Uitlegvideo's Maximaal 2 per dag
 
Artikelen met uitleg
 
Maximaal 5 per dag
Werkbladen Maximaal 2 per dag
Maximaal 5 per dag
Ondersteunende materialen Maximaal 2 per dag
  Functies voor ouders  
 
Gratis account voor ouders
 
 
Uitgebreide rapportages
 
 
Gebruikersbeheer
 
 
Weektaakmodule
 

Overtuigd van de voordelen van een oefenpakket?


Nu bestellen